Η Δυτική Ελλάδα είναι υποψήφια για τα βραβεία Bravo στο πλαίσιο του Εθνικού Διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Βιώσιμης Ανάπτυξης Ενέργειας και περιβάλλοντος, Λάμπρο Δημητρογιάννη. Η υποψηφιότητα αποτελεί αποτέλεσμα των περιφερειακών πολιτικών και της νέας διακυβέρνησης που εφαρμόστηκαν, ενισχύοντας την πράσινη επιχειρηματικότητα και δημιουργώντας νέους οικονομικούς τομείς με κοινωνικά και αναπτυξιακά οφέλη.

Η αναγνώριση αυτών των επιτυχιών επιβεβαιώνει τη στρατηγική που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια και ενισχύει το θετικό αποτύπωμα της περιοχής. Η δέσμευση συνεχίζεται για περισσότερα οφέλη προς την κοινωνία δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Για να αλλάξεις πολλά για τους πολλούς απαιτεί επιμονή, υπομονή και διαρκή προσπάθεια!

Η υποψηφιότητα της Δυτικής Ελλάδας στα αναγνωρισμένα βραβεία BRAVO, στα πλαίσια του Εθνικού Διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, αποτελεί το επιστέγασμα των Νέων Περιφερειακών Πολιτικών που υλοποιήσαμε και μιας Νέας Διακυβέρνησης που εφαρμόσαμε.

Ενισχύοντας την πράσινη επιχειρηματικότητα και τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων, την αξιοποίηση όλων των πόρων, και την προσέλκυση επενδύσεων, αναδείξαμε νέους οικονομικούς τομείς για την περιοχή μας, με πολλαπλά κοινωνικά και αναπτυξιακά οφέλη!

Με την αναγνώριση των επιτυχών αποτελεσμάτων μας σε εθνικό επίπεδο, δικαιώνεται η στρατηγική που τέθηκε πριν 4 χρόνια, δίνοντας πλέον το δικό μας ξεχωριστό θετικό αποτύπωμα.

Θα συνεχίσουμε να πράττουμε πολλά για τους πολλούς».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *