ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ,

ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ, ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Σε συντονισμό με τα δεκάδες μπλόκα απ’ όλη τη Ελλάδα, τις Ομοσπονδίες και τους Αγροτικούς Συλλόγους, μαζικά παίρνουμε μέρος, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, από τα μπλόκα σε Βόνιτσα και Ερμίτσα Αγρινίου, από κάθε γωνιά του νομού, με τα αγροτικά μας, τα τρακτέρ και με λεωφορεία, στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας, στις 20 Φλεβάρη.

Όλοι μαζί σπάμε την αδιαλλαξία της κυβέρνησης, που δήθεν έξυσε τον πάτο του βαρελιού, χωρίς να ικανοποιεί κανένα από τα αιτήματά μας.

Η ικανοποίηση των αιτημάτων μας για μείωση του κόστους παραγωγής και για αποζημιώσεις στο 100% της ζημιάς μπορούν να εξασφαλίσουν προσιτές τιμές και ποιοτικά τρόφιμα για την κάλυψη των αναγκών όλου του λαού.

Η πολιτική που διογκώνει το κόστος παραγωγής σε εμάς, είναι αυτή πλήττει με την ακρίβεια και το τεράστιο κόστος ζωής όλους μας.

Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι με όλους αυτούς, τους βιομηχάνους, τους μεσάζοντες, τα σούπερ μάρκετ που αγοράζουν τζάμπα και βερεσέ τα προϊόντα μας και τα πουλάνε στον καταναλωτή, στον καθένα και σε όλους μας, πανάκριβα στο ράφι.

Όλοι να βρεθούμε την Τρίτη 20 Φλεβάρη στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας στην Πλατεία Συντάγματος.

Αναχώρηση 12 το μεσημέρι, από το Μπλόκο στην Ερμίτσα Αγρινίου, θα διατεθούν δωρεάν λεωφορεία, για τη μετάβαση στην Αθήνα. Αναχώρηση και από άλλα σημεία του νομού.

Τηλέφωνα συμμετοχών: 6978778641, 6943104591, 6983748575

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *