Η κυβέρνηση κάνει λόγο αντικυβερνητική εκστρατεία και προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας, αντιδρώντας σε δημοσίευμα του “Βήματος της Κυριακής”. Αυτό προέκυψε μετά την πληροφορία για αλλοίωση ηχητικών από τη νύχτα της τραγωδίας των Τεμπών και την προαναγγελία περί πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και άλλα κόμματα του δημοκρατικού τόξου προετοιμάζονται να καταθέσουν αίτημα δυσπιστίας, ενώ αναφέρουν ότι οι σημερινές αποκαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι το έγκλημα των Τεμπών είναι ένα διαρκές έγκλημα. Αναμένεται η κατάθεση του αιτήματος δυσπιστίας από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ την Τρίτη.

Η κυβέρνηση απορρίπτει το συγκεκριμένο δημοσίευμα του “Βήματος της Κυριακής” ως fake news και ορίζει την προσπάθεια αυτού του είδους δημοσιευμάτων ως προσπάθεια απροσανατολισμού της κοινής γνώμης και συντονισμένη επιχείρηση φθοράς της κυβέρνησης. Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου δηλώνουν ότι η απάντηση σε αυτές τις κατηγορίες θα δοθεί από τη Βουλή με συντονισμένο τρόπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *