Η Συντονιστική Επιτροπή για τον δρόμο Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία αποφάσισε να πραγματοποιηθεί  συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριάκη 31 Μαρτίου 2024 στην είσοδο του Αγρινίου στον κόμβο Τσίγκα (Intersport), λόγω της αδράνειας για τον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι, συμπεριλαμβανομένων βουλευτών, περιφερειακών αρχών, δημάρχων, θεσμικών φορέων, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, και όλων των πολιτών της περιοχής να στηρίξουν το αίτημα για τη βελτίωση αυτού του οδικού δικτύου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αφορμή υπήρξε η αδράνεια που σημειώνεται για το Αγρίνιο-Καρπενήσι. Το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο που αποτελεί τμήμα του αναγνωρισμένου διευρωπαϊκού οδικού άξονα Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία.
Kαλούμε όλους τους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας & Ευρυτανίας, τους Περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδος & Στερεάς Ελλάδος, τους Δημάρχους Αιτωλοακαρνανίας & Ευρυτανίας, τους εκπροσώπους θεσμικούς φορέων του νομού, το Τεχνικό Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας,  εκπροσώπους φορέων και όλους τους πολίτες της περιοχής μας να παρευρεθούν και να συνδράμουν στο δίκαιο αίτημα μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *