Λίγες μέρες να μας χωρίζουν από την Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, και η παράδοση θέλει τους Έλληνες να τρώνε μπακαλιάρο με σκορδαλιά. Ωστόσο, αναζητώντας το “φτηνό”, οι καταναλωτές θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, καθώς οι τιμές του μπακαλιάρου φαίνεται ότι έχουν αυξηθεί αισθητά.

Ανάλογα με την ποιότητα και την προέλευση, οι τιμές κυμαίνονται σε ευρώ ανά κιλό ως εξής:

• Μπακαλιάρος υγράλατος Νορβηγίας με κόκαλο το μεγάλο: 7,79 – 10,95 ευρώ
• Μπακαλιάρος λινγκ σε φιλέτο υγράλατος: 7,35 – 7,69 ευρώ
• Μπακαλιάρος μεγάλο φιλέτο Ισλανδίας: 13,95 – 14,20 ευρώ
• Μπακαλιάρος φιλέτο υγράλατος Ισλανδίας τεμαχισμένος: 10,59 – 17,72 ευρώ
• Κατεψυγμένος μπακαλιάρος φιλέτο (ελαφρώς αλατισμένος) εισαγωγής: 9,95 ευρώ
• Κατεψυγμένος μπακαλιάρος σε φέτες: 4,35 – 5,95 ευρώ ανά κιλό
• Φρέσκος μπακαλιάρος (ελληνικός): 19 – 22 ευρώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *