Το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media από χέρι σε χέρι προκαλεί σοκ και έρχεται για να επιβεβαιώσει τα ρεπορτάζ που έχει κάνει το dete.gr για τις άγριες καταστάσεις που επικρατούν εντός και εκτός σχολικών κοινοτήτων, ύστερα από τον πανελλήνιο θόρυβο που προκάλεσε το μαλλιοτράβηγμα μιας 14χρονης από μια άλλη, σε προαύλιο γυμνασίου της νότιας Πάτρας.

Το βίντεο που σοκάρει είναι άσχετο από το περιστατικό αυτό, αλλά έχει και πάλι πρωταγωνίστριες δύο κορίτσια από διαφορετικό γυμνάσιο της Πάτρας, της ίδιας περίπου ηλικίας. Έγινε το βράδυ του Σαββάτου (χθες δηλαδή) στον μώλο της Αγίου Νικολάου, όταν μια κοπέλα τράβαγε επίμονα από τα μαλλιά μια άλλη, με δεκάδες συνομηλίκους των κοριτσιών να παρακολουθούν το όλο σκηνικό χωρίς να επεμβαίνουν.

Η κοπέλα που ήταν στην επίθεση είχε τέτοια μανία, σύμφωνα με πληροφορίες που ήθελε να ρίξει την άλλη στην θάλασσα, ενώ το θύμα μοιάζει να τα έχει χαμένα. Ακολουθεί σύρραξη και αναστάτωση από τις φωνές και τη φασαρία. Αφορμή για όλα αυτά ήταν,  σύμφωνα με πληροφορίες,  κάποια λόγια που φέρεται να είπε η μια κοπέλα για την άλλη.

Το περιστατικό είναι άγριο και δείχνει ότι οι συμπεριφορές αυτές ανάμεσα σε 14χρονα παιδιά είναι κάτι σαν ρουτίνα, εντός και εκτός σχολείων. Όσοι γονείς έτυχε να δουν το βίντεο σοκαρίστηκαν, εκφράζοντας στο dete.gr τον προβληματισμό τους για τι πρέπει να κάνουν για να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

Δείτε το βίντεο:

πηγή: dete

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *