Στον πυρετώδη αγώνα για την ανάδειξη των δημοτικών και τοπικών συμβούλων και των προσώπων που θα αναλάβουν την ευθύνη της προάσπισης και ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας, ξεχωρίζει ο Νικόλαος Ζαρκαδούλας που παρουσιάζεται ως μια έντονα δυναμική προσωπικότητα με ισχυρή παρουσία στον τοπικό χώρο.

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο κ. Ζαρκαδούλας εκφράζει τη στήριξή του στον συνδυασμό “Αγρίνιο, πάμε ψηλά” και τον κ. Κωνσταντίνο Πιστιόλα. Ο κ. Ζαρκαδούλας, με την πορεία του στο τοπικό συμβούλιο του Δήμου Αγρινίου για τέσσερα χρόνια από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου, έχει αποδείξει τη δέσμευσή του να συμβάλει θετικά στην κοινωνία και τους συμπολίτες του.

Ο Νίκος Ζαρκαδούλας είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Ε.Κ.Π.Α. και πτυχιούχος της σχολής Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας Τμήμα:Νοσηλευτική Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος της Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. «ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ» και της Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ»

Με εξειδίκευση : «Νοσηλευτική Δημόσια Υγεία- Κοινοτική Νοσηλευτική». Εργάζεται στα τακτικά ιατρεία του γενικού νοσοκομείου Αγρινίου. Μεγάλη είναι η δράση του και στον εθελοντισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *