Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Άρτας, κατά τη διεξαγωγή του 8ου Ημιμαραθώνιου Άρτας «Ο Δρόμος του Γιοφυριού» την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024.

Aποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διεξαγωγή του 8ου Ημιμαραθώνιου Άρτας «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΦΥΡΙΟΥ» την Κυριακή 31-03-2024 στην πόλη της Άρτας αποφασίστηκε

α. Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, από ώρες 08:00’ έως 13:00’ της (31-03-2024) ημέρα Κυριακή στις ενταύθα οδούς: Νικηφόρου Αγγέλου, Βασιλέως Πύρρου, Νικολάου Πλαστήρα, Σκουφά, Πέτρου Γαρουφαλλιά, Ζάρρα, Κομμένου (από Μικράς Ασίας έως Ορλάνδου), Ορλάνδου, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αγίου Μάρκου, Μακρυγιάννη, Φιλελλήνων, Κωστή Παλαμά, Τζαβέλλα και Αμβρακίας.

β. Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, από ώρες 08:00’ έως 13:00’ της (31-03-2024), ημέρα Κυριακή:
– στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων- Άρτας (ρεύμα προς Ιωάννινα) , από τον Κόμβο Στρατοπέδου Παπακώστα-Διόδια έως τη Διασταύρωση Γραμμενίτσας,
– στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Άρτας (ρεύμα προς Άρτα) από τη Διασταύρωση Κωστακιών έως τη Διασταύρωση με την οδό Ζάρρα,
– στην Επαρχιακή οδό Άρτας- Χανοπούλου (ρεύμα προς Χανόπουλο) έως τη Διασταύρωση για Γραμμενίτσα,
– στην Επαρχιακή οδό Γραμμενίτσας-Βλαχέρνας έως το φράγμα ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΙΙ και
-στην Εθνική Οδό Άρτας- Τρικάλων (ρεύμα προς Άρτα) από τη Διασταύρωση για ΠΟΥΡΝΑΡΙ I έως τον Κόμβο Στρατοπέδου Παπακώστα.

γ. Την προσωρινή απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων από ώρες 08:00’ έως 13:00’ της (31-03-2024), ημέρα Κυριακή, από την είσοδο του Κάστρου Άρτας όπου είναι και η αφετηρία των αγώνων στην οδό Γ. Παπαγεωργίου προς την οδό Νικηφόρου Αγγέλου .
– Η εκτροπή της κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω παρακαμπτήριων οδών, σύμφωνα με τις υποδείξεις των ορισθέντων στα σημεία Αστυνομικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *