Ο υποψήφιος Δήμαρχος του Αγρινίου, Δημήτρης Τραπεζιώτης, έχει απευθύνει ένα επαναλαμβανόμενο κάλεσμα στο προοδευτικό χώρο και συγκεκριμένα στο ΠΑΣΟΚ, ζητώντας τη στήριξή τους στις δημοτικές εκλογές του Αγρινίου. Ο κ. Τραπεζιώτης αναφέρει ότι αυτό το κάλεσμα γίνεται σε μια συγκυρία με μεγάλη σημασία, καθώς το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καταφέρει να προτείνει υποψηφιότητα για τις εκλογές και η σημερινή ημέρα είναι προγραμματισμένη για συνεδρίαση του κόμματος.

Ο κ. Τραπεζιώτης επισημαίνει ότι είναι περισσότερο απαραίτητο από ποτέ να υπερασπιστούμε τον υπερκομματικό χαρακτήρα που οφείλει να έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως ορίζεται στο Σύνταγμα της χώρας μας και τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Τοπικής Αυτονομίας (ΕΧΤΑ). Ο υποψήφιος δήμαρχος έχει ήδη λάβει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και απευθύνεται τώρα σε άλλες δυνάμεις του κεντροαριστερού και προοδευτικού χώρου, με έμφαση στο ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Τραπεζιώτης επισημαίνει ότι οι αναφορές του απευθύνονται σε δυνάμεις που συνέβαλαν στη δημιουργία μιας κοινωνικά προσανατολισμένης δημοτικής πολιτικής που θέτει πρώτα τις κοινωνικές ανάγκες και όχι τις ατομικές επιδιώξεις. Αναφέρει επίσης τη δημοκρατική παράδοση που διαμορφώθηκε από το 1974 με τον Δήμαρχο Αγρινίου Στέλιο Τσιτσιμελή και τη δημοτική παράταξη που συστήθηκε υπό την επωνυμία “ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”, καθώς και τους διάδοχους δημάρχους Γιάννη Βαινά, Θύμιο Σώκο και Παύλο Μοσχολιό. Πολλές δημοτικές παρατάξεις, όπως οι “ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ”, “ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ”, “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”, “ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ”, “ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ” κ.α., έχουν επίσης συμβάλει στην υπεράσπιση των στόχων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των δημοκρατικών αρχών που τη διέπουν.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος εκφράζει την ανησυχία του για την έλλειψη ανταπόκρισης στα καλέσματά του από το ΠΑΣΟΚ. Παρά τις πολλαπλές προσπάθειες, φαίνεται ότι δεν έχει επιτευχθεί η επιθυμητή συνεργασία με το κόμμα. Ο υποψήφιος ελπίζει ότι η εν λόγω κλήση θα βρει ανταπόκριση και θα επιτρέψει τη σύσφιξη του προοδευτικού χώρου στο Αγρίνιο, προς όφελος της τοπικής αυτοδιοίκησης και των πολιτών της πόλης.

Μια σκέψη στο “Ο Δημήτρης Τραπεζιώτης καλεί…το ΠΑΣΟΚ ακούει ;”
  1. Το ΠΑΣΟΚ ακούει! Ο Τραπεζιώτης ακούει; Τι είπε στο Πυθάρι το 2014; Μήπως πάμε όλοι με Παπαναστασίου μήπως; Τραπεζιώτης ακούει;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *