Η εταιρία Prouve είναι μία πολλά υποσχόμενη εταιρεία και τα προϊόντα της πρέπει να βρίσκονται σε κάθε ελληνικό σπίτι. Η εταιρία αναφέρει ότι «Κοιτάμε την ζωή από μια διαφορετική οπτική γωνία. Για πολύ καιρό αναζητούσαμε έναν χώρο, στον οποίο να υπάρχει ισότητα, οι αρχές να είναι σημαντικές και τα όμορφα προϊόντα να δημιουργούνται για όλους. Δεν μπορούσαμε να τον βρούμε, γι’ αυτό και τον δημιουργήσαμε μόνοι μας».

Σήμερα σας προτείνουμε το Τζελ για τον καθαρισμό σχάρων και φούρνων

Σας αρέσει να κάθεστε με την οικογένειά σας δίπλα σε ένα αναμμένο τζάκι; Ή όταν έρχονται οι φίλοι σας για να ψήσετε στο γκριλ; Και εμείς. Αγαπάμε αυτή την ευχάριστη μυρωδιά του καπνού, το νόστιμο φαγητό και τον ωραίο  χρόνο που περνάμε. Και από την στιγμή που δημιουργήσαμε το ζελ για τον καθαρισμό σχάρων και φούρνων, μας αρέσει ακόμη και ο καθαρισμός της σχάρας και το πλύσιμο του τζακιού. Αυτό το εξαιρετικά αποτελεσματικό ζελ καθαρίζει εύκολα ακόμη και τα παλιά καμμένα και καπνισμένα σημεία, τα αποξηραμένα λίπη και τα υπολείμματα τροφίμων. Μπορείτε να καθαρίσετε γρήγορα το γυαλί του τζακιού, τις σχάρες, τις σούβλες και το εσωτερικό του  φούρνου.
Τι θα σας ενθουσιάσει: το παχύρευστο ζελ. Δεν ρέει από την καθαριζόμενη επιφάνεια, αλλά την περιβάλλει και επιτρέπει την λειτουργία των ενεργών συστατικών.

Τι θα καθαρίσετε: γκριλ, φούρνους, σούβλες, σχάρες, τζαμάκια τζακιών, εξωτερικές επιφάνειες τηγανιών και κατσαρολικών.
Τι θα αφαιρέσετε: καμμένο λίπος, καψίματα, καπνισμένα υπολείμματα, μαυρίλες, αιθάλη.

Για τι ακόμη φροντίσαμε: για το ασφαλές καπάκι
Γιατί είναι άοσμο: για να μην σας κάνει να το μυρίζετε. Ποτέ μην το εισπνέετε διότι είναι επικίνδυνο.
Συνιστώμενα ανταλλακτικά αξεσουάρ: άνετο flip-top

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Facebook: Eleana Ntzima
Elntzima@gmail.com
Και το τηλ 6979255980

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *