Στην απάντησή του στον Θάνο Πλεύρη, ο Μάριος Σαλμάς επεσήμανε ότι δεν έχει καμία ιδεολογική σύνδεση με τον συγκεκριμένο πολιτικό. Αναφέρθηκε στην περίοδο του στο Υπουργείο Υγείας, αποδεικνύοντας την επαγγελματική του δέσμευση. Εξέφρασε τη διαφωνία του με τις κριτικές του Πλεύρη σχετικά με την διοίκηση νοσοκομείου, υποστηρίζοντας την αξιολόγηση και αξιοκρατία που πρέπει να διατηρηθούν μετά την κρίση στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook:

«Με τον Θανο Πλεύρη ιδεολογικα και πολιτικά δεν έχω καμία συνάφεια. Εγώ δεν υπηρέτησα ποτε ακροδεξιές θέσεις ούτε πρόκειται. Για την θητεία του στο Υπουργειο ΥΓΕΙΑΣ αρκεί να πω πόσες φόρες απολογούμαστε προεκλογικα. Αναφέρθηκε χθες στην Βουλη εμμεσα στην κριτική που του άσκησα ότι ο ανεπαρκέστατος Διοικητης του Νοσοκομειου Αγρινιου το μόνο προσόν που είχε ήταν ότι ήταν προσωπικός του φιλος όπως ο ίδιος μου είχε πει και δεν το διέψευσε . Υποστήριξε ότι είχε πολλά θεωρητικά προσόντα.
Αγαπητέ Θανο το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν είχε ασκήσει ποτε πριν τοποθετηθεί στο Αγρινιο διοίκηση νοσοκομειου αλλα ότι δεν κατάλαβες ότι μετά την κρίση στην Ελλάδα υπήρξαν διαδικασίες αξιολόγησης και αξιοκρατίας ( σου θυμίζω open gov) τις οποίες καταστρατηγησες. Και πολιτικές συμπεριφορές σαν τις δικές σου διορθώνει το νομοσχέδιο κατά την συζήτηση του οποίου πήρες τον λόγο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *