Τα δακτυλικά αποτυπώματα έδωσαν επιτέλους την απάντηση για την ταυτότητα του άτυχου άνδρα που βρέθηκε νεκρός από δύο γυναίκες στην παραλία της Κουρούτας την περασμένη Τρίτη.

Η σορός ανήκει στον 67χρονο Παναγιώτη Βλάχο, μόνιμο κάτοικο της Ροβιάτας του δήμου της Ήλιδας. Παρά το γεγονός ότι είχε να εμφανιστεί στο χωριό του για τουλάχιστον δύο ημέρες και δεν είχε αναζητηθεί από κανέναν, καθώς ζούσε μόνος του και δεν είχε οικογένεια, η ανακάλυψη του σώματός του στην Κουρούτα προκάλεσε έκπληξη στους συγχωριανούς του.

Το προσεχές διάστημα αναμένονται τα αποτελέσματα της Ιατροδικαστικής Εξέτασης για να δοθούν απαντήσεις ως προς τα αίτια του θανάτου του. Παρά το γεγονός ότι ο άνδρας είχε ένα τραύμα στο κεφάλι, οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Το άψυχο σώμα του βρέθηκε στην παραλία, ενώ ο χρόνος που επήλθε ο θάνατός του τοποθετείται από προχθές το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης. Οι έρευνες συνεχίζονται από τις αρχές προκειμένου να αναζητηθούν οικείοι του άτυχου άνδρα και να δοθούν εξηγήσεις για την αιτία του θανάτου του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *