Ο κόσμος της πολιτικής συχνά μας εκπλήσσει με τις απρόβλεπτες στροφές που έρχονται στο φως . Ένας από αυτούς τους πολιτικούς “περίεργους χορούς” φαίνεται να τους κάνει ο Κώστας Γαλάνης, επιχειρηματίας και δημοσιογράφος, που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της τοπικής πολιτικής σκηνής στον Δήμο Αμφιλοχίας.

Το 2019, κατά τις δημοτικές εκλογές του Δήμου Αμφιλοχίας, ο Γαλάνης εξέφρασε ανοιχτά την υποστήριξή του προς τον Γιώργο Κατσούλα, τον τότε υποψήφιο δήμαρχο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της τετραετίας, ο Γαλάνης πήρε αποστάσεις από τον δήμαρχο και τη δημοτική αρχή, ασκώντας έντονη κριτική μέσω της ενημερωτικής του ιστοσελίδας. Προσωπικά, επικεντρωνόταν στο έργο της δημοτικής αρχής και ιδίως στον δήμαρχο Κατσούλα.

Ωστόσο, πρόσφατες πληροφορίες αποκαλύπτουν μια εντελώς αναπάντεχη ανατροπή στην πολιτική πορεία του Κώστα Γαλάνη. Παρόλο που προηγουμένως είχε σκεφτεί την ανεξαρτησία του από την πολιτική, τώρα είναι πιθανό να καταβάλει προσπάθεια να γίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. Ως συμπαραταχθείς του θα είναι ο Σάκης Τορουνίδης, ο μεγάλος αντίπαλος του Γιώργου Κατσούλα.

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει αίσθηση και συζητήσεις στον Δήμο Αμφιλοχίας. Οι πολίτες αναρωτιούνται για τους λόγους πίσω από αυτήν την αλλαγή πορείας του Γαλάνη και την επιλογή του να συνεργαστεί με τον Τορουνίδη.

Όσον αφορά τους σκοπούς του Γαλάνη με αυτήν την εξέλιξη, αυτό παραμένει αμφίβολο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *