Ζητήματα που αφορούν στην προστασία τους περιβάλλοντος και τη βελτίωση της διαχείρισης του πράσινου συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χριστόφορος Παπαδημητρίου και υπηρεσιακά στελέχη ενημέρωσαν τους προέδρους όλων των Κοινοτήτων του Δήμου Αγρινίου σχετικά με τον προγραμματισμό δράσεων που αφορούν στη συντήρηση και περιποίηση όλων των χώρων πρασίνου. Έγινε ειδική αναφορά στις υποχρεώσεις και τις αρμοδιότητες της υπηρεσίας αλλά και των κοινοτικών γραφείων, ιδιαίτερα ενόψει θερινής περιόδου.

«Χαίρομαι που το σύνολο των προέδρων ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας. Είναι πραγματικά σημαντικό να συνδιαμορφώνουμε το περιβάλλον που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας. Νομίζω ότι, σήμερα, έγινε αντιληπτό ότι με κοινό βηματισμό μπορούμε να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα μας. Ένας σύγχρονος δήμος είναι πρωτίστως ένας δήμος που σέβεται το περιβάλλον και τους ανθρώπους. Ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους στην Δνση Πρασίνου και Περιβάλλοντος για την καθημερινή προσπάθεια να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις ενός μεγάλου δήμου», ανέφερε σχετικά ο κ. Παπαδημητρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *