Οι δύο ιερείς είχαν κτηματικές διαφορές που όπως φαίνεται πυροδότησαν τη συμπλοκή τους, στην Αιτωλοακαρνανία. Το όλο θέμα κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων στο Αιτωλικό, καθώς κανείς δεν φανταζόταν πως οι δύο ιερείς θα έφταναν στο σημείο να έρθουν στα χέρια. Η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς μετά το επεισόδιο έγιναν συλλήψεις, με τους δύο πρωταγωνιστές να κάνουν μηνύσεις, ο ένας στον άλλον.

Το σοβαρό επεισόδιο με τους δυο παπάδες σημειώθηκε σε χωριό της περιοχής του Αιτωλικού στην Αιτωλοακαρνανία. Οι ιερείς αλληλομηνύθηκαν, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία ενώ το περιστατικό απασχολεί πλέον και την Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Η συμπλοκή των δυο ιερέων, ηλικία 65 και 38 ετών, ήταν έντονη και φέρεται να είχε ως αιτία τις κτηματικές διαφορές των πρωταγωνιστών.

Αφορμή για το συγκεκριμένο επεισόδιο δόθηκε από τα πρόβατα του ενός ιερέα που μπήκαν στο χωράφι του άλλου. Σύμφωνα με το agrinionews.gr, στο επεισόδιο κλήθηκαν να επιληφθούν αστυνομικοί του τμήματος Αιτωλικού που συνέλαβαν τους ιερείς σχηματίζοντας δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος του ενός και επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος του άλλου.

pelop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *