Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στον Κόμβο «Τσίγκα» (πρώην Sprider), στην είσοδο της πόλης, χωρίς να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11 το πρωί από το Συντονιστικό για τον δρόμο Αγρίνιο – Καρπενήσι.
Το «παρών» έδωσε σημαντικός αριθμών πολιτών από όλη την ευρύτερη περιοχή, μεταξύ τους και τοπικοί παράγοντες και εκπρόσωποι θεσμών και φορεών όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Λίνος Μπλέτσας, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μ. Ζαμπάρας, η Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Χριστίνα Σταρακά, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Αντιδήμαρχοι του Αγρινίου όπως οι κ. Φωτάκης, Μπόκα, Γρίνος, Γκρίζης, Σκαρτσάρης, Κουτσουπιά, ο Πρόεδρος των Δικαστικών Υπάλληλων Γ. Μαλούσης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Γ. Αγραφιώτης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής, Πολιτευτές και Αυτοδιοικητικοί όπως ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κος. Τριανταφυλλάκης, ο Πρόεδρος του πρόσφατα Ιδρυθέντος Συλλόγου Εμπόρων και Επιχειρηματιών Σωκράτης Κωστίκογλου, ο Λεωνίδας Μάττας,Πρόεδρος Ραδιοταξί κ.α.

Κοινή συνισταμένη στις συζητήσεις και στις ομιλίες όλων όσων πήραν τον λόγο ήταν η ανάγκη για άρση της απομόνωσης του Αγρινίου από την Ανατολική Ελλάδα και η σύνδεσή του δρόμου από το Πλατυγιάλι με τους ανατολικούς αναπτυξιακούς άξονες.

Χαρακτηριστική η δήλωση του Δήμαρχου Αγρινίου κου. Παπαναστασίου ότι «πρέπει να ξεχάσουμε από ποιον πολιτικό χώρο κατάγεται ο καθένας, το δικαιούμαστε και πρέπει να γίνει, είμαστε Αγρινιώτες, Αιτωλοακαρνάνες και προχωράμε όλοι μαζί».

πηγή: agriniotimes.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *